Followers

Monday, 28 November 2011

holidy dgn family...


Seronk betul dpt holidy dgn fmily.............tpi syngny busu x de xdpt cutu sbb dkt klntan hujan..klau tak lgi seronk...tmpt prtma yng ketwng pergi ilah perak ktwne blik kmpung....semua rmh sdara ktewng pgi...lps pgi rmh sdara bru  ktwng pgi jln2 kt taiping...ktewng naik bot,main sngai,jlan2 kt tasik sronok sngt..rse mcm x nak blik jerw...


lpas kitewng blik kmpng ktwng trus pgi cmeran....mse dkt dlm van rse brkobar2 nk smpi cpt..nak rse udra sjuk lah ktekn...nie tmpt prtama kitewng smpi kt cmeran...dkt tman bunga bnyk bunga kt sna tmbh2 lgi bnga yg kt bklg gmbr tu...bunga matahari tur bsar sngt.....geram tgok rse nak cabut je poko bunga tu....geram bsar sngt...lpas tur ktwng jlan2 shopig...best gile rse nak brong abis kt suma kdai tu...

dh pnat jln2 shiping ktewng trus blik kt runah pkTam sbb ktewng menginap kt rmh die...pkTam tu sdra ktewng...mlmny plak pkTam bwak prgi psar mlm...mcm2 aku borong kt sana..bsok pgi plak ktewng pgi mlwt dkat MARDI..brgmbr sakan lar aku kat situ..


                        Ni gmbr aku mse dkat mardi cute kn..hahaha prasan jerw aku nie hahahaha....

 ni gmbr spupu aku ank MkNgah aku...cmel kn tpi die nie dedik ckit...mak die pown ckap cm turw kcik2 dh       pndi  gdik.. hahahaha...
lpas pgi MARDI..ktewng trus blik rsebrat plak hati aku nuck blik sbb aku tak puas lgi jlan2 kt sana...tpi ap aku bley buat ayh aku x dpt bnyk cuti...so tiga hari jela ktewng blik kmpung n jlan2 kt cameran...ktwng rse happy sngt kt sana..aku harap ktwng dpt pgi lgi kt sana...I LOVE U CAMERAN HIGHLAND...haha..

mode-very happy..(^_^)...

Saturday, 12 November 2011

ku keliru.ku buntu,ku bingung....

LUAHAN HATI...

Aq ada "couple" dgn seseorng....tpi aq x ada apa-apa prasaan dgn die....ehh cm ne tu "couple" tak ada apa-apa prasaan..!!!..tpi sememangny aq akui yng aq sbnrny mmg x de prasaan dgn die....prasaan cinta or sayang dkat die...aq tak tau mcm mne nak ckp dgn die...aq tkut die x dpt terima yng aq sbnrny x de apa-apa prasaan dgn die...tpi aq x bleh nak tipu diri aq sndri....AKU KELIRU...

Seblum ktewng "couple" aq ada ckp dkat die yng aq x ready lgi nak "couple"...tpi die still nak "couple" jgk...apa ptut aq ckap dgn die....ptut ke aq still "couple" or ptus saja...AKU BUNTU...AKU BINGUNG....


HATI YANG BERCELARU....

Thursday, 10 November 2011

ku merindui seseorang...

Aq merindui seseorang..die baik,die sllau wat aq trsnyum..setiap hari die msg aq..."HYE AWK" kte2 yng sllau diungkapkn pada awl2 kitewng msg..kitawng sllau berkongsi masalh sama2...aq akui pada mula2 kitewng berkawan mmg aq ade prasaan ngan die ...prasaan syang ,prasaan cinta sllau bermain dlm hati aq....

Tpi aq sdar sapa larh aq untuk ade prasan syang n cinta padany...umur ny dgn umur aq jauh bezny..n aq tau yg die pun xde prasaan dgn aq...dan die cuma mengangap aq hnya kawan sahaja...aq x  bley memaksany untuk menerima aq..


Dh bapa blan kitewng x msg..sptutny aq sdh melupakn die...tpi mengapa sngat ssh untk aq melupakan ny..aq msih x dpat melupaknny...Hurmm....smpai skrng ssh aq nak lupakn die...dah dkat sthun kitewng berkwan..persahabatan kitewng terberhenti begitu jerw..hurmmm

AQ SANGAT MERINDUINY...